9 Haziran 2012 Cumartesi

TORBADA TAVUK KIZARTMA



  • 1 tavuk
  • Yarım limon
  • Tuz
  • 2 yemek kaşığı un
  • 3 patates
  • 3 havuç

    1. Tavuğu yıka, temizle. İçini ve dışını tuz + limonla ov.

    2. Tavuğun üzerine 1 yemek kaşığı un serp.

    3. Fırın için naylon torbalardan bir tane al. İçine ayrıca 1 yemek kaşığı un serp ve tavuğu poşete koy.

    4. Poşetteki tavuğun her iki yanına yuvarlak doğranmış patates ve havuçları koy.Torbayı kapat.

    5. Bu şekilde bir tepsiye koy.

    6. Üzerinde bir kaç delik aç.

    7. Orta ısılı bir fırında pişir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder