4 Mayıs 2012 Cuma

TAVUKLU KREP

KREP:
2 su bardağı süt
2 yumurta
2 su bardağı un
1 çay kaşığının ucu kabartma tozu
Tuz


Karıştır. 
Bu sıvıdan bir kepçe al.
Krep tavasına dök ve yay.
Her iki yüzünü de kızart.


HARCI:
Yeşil ve kırmızı biberleri doğra.
Bir tavada biraz yağla kavur.
Sonra haşlanan ve didiklenen tavuk etini tavaya ekle.
Biraz pişir.
Tuz
Kara biber ekle.


*BEŞAMEL sos hazırla.
Bu sosun 3/4 ünü tavuklu harç ile karıştır.


Kreplerin üstüne bir miktar harç koy ve rulo şeklinde sar.
Kalan 1/4 lük beşamel sosu tüm kreplerin üzerine gezdir.




200 derecelik fırına ver.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder