29 Nisan 2012 Pazar

BAHÇIVAN KEBABI

500 gr kuşbaşı et ile
İnce ince doğranmış 1 adet soğanı yağda kavur.
*Önce soğan
 Sonra et



Ardından serçe parmağın yarısı boyutunda doğranmış sivri biberleri tencereye koy, pişir.


Ardından yine aynı şekilde doğranmış fasulyeleri
Aynı şekilde doğranmış kabağı
Küp küp doğranan 2  domatesi
Biraz salçayı
Doğranmış 2 diş sarımsağı
1 bardak sıcak suyu koy
Biraz tuz ekle ve ağzını kapat.




Kısık ateşte bir süre pişsin.
Bir süre sonra bezelye ve kıyılmış dereotunu tencereye ekle.


İyice piştikten sonra tenceredeki kebabı bir tepsiye al.
Üstünü domates,
Biber,
İstenilirse limon ile süsle ve fırına ver.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder