25 Nisan 2012 Çarşamba

YUNAN ÇORBASI

1 paket tavuk göğüs etini haşla ve haşlama suyuna biraz tuz ekle


Ayrıca bir başka tencerede 1 çay bardağı pirinci haşla.


Tavuk etinin haşlandığı tencereye(tavuk suyu var) tavuk etini didiklenmiş şekilde koy
Haşlanan pirinci ilave et ve çorbayı kaynatmaya başla


ÇORBANIN TERBİYESİ:
3 yemek kaşığı yoğurt
5 yemek kaşığı un
4,5 limon damlası
Biraz tuzu karıştır


TERBİYENİN ÇORBAYA DÖKÜLMESİ
Terbiyenin olduğu kaseye tencereden çorba ekle
Bu terbiye + çorba karışımını yavaş yavaş çorbaya dök ve karıştır


SERVİSİ:
Karabiber
Kıyılmış maydonoz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder